Nyheter

Fartfylld ungdomsstafett på Långberget

  • 24 aug 2023

Vi möttes av skyltar som varnade för snabba ungdomar med karta när SMOL arrangerade en ungdomsstafett utanför Trollskogens förskola på Långberget torsdagskvällen den 24 augusti. Skyltarna stämde. Snart kryllade det av förväntansfulla barn och ungdomar. Vuxna var på plats och delade ut nummerlappar och förklarade vilka som skulle springa tillsammans.

Rapport från distriktsmatchen 8-9 augusti

  • 16 aug 2023

I slutet av sommarlovet arrangeras en distriktsmatch för ungdomar i åldern 13-16 år. I år hade SMOL 7 ungdomar med och Christer Lennell var ledare och chaufför.

Veckans bana 17-21 augusti

  • 15 aug 2023

Start och mål vid Stenkrossen, Tingstuhöjden. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid start. Små skärmar. Banorna finns på Livelox

Intresserad av Jukola/Venla eller Italienska 5-dagars?

  • 13 aug 2023

image: Intresserad av Jukola/Venla eller Italienska 5-dagars?

Ungdomsrådet vill gärna att SMOL får ett lag till stafetterna Jukola och Venla 2024. De är också intresserade av att springa orientering i Italien i samband med 5-dagars i Dolomiterna. Anmäl ditt intresse redan nu så kan Ungdomsrådet påbörja planeringen.

Veckans bana 10-14 augusti

  • 8 aug 2023

Tre banor med start och mål vid Bresshammars IP på Tosterön. Små skärmar. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid start. Banorna finns på Livelox.

I årets ungdomens 10-mila hade SMOL flera lag på plats

  • 6 aug 2023

Den 4-6 augusti avgjordes ungdomens 10-mila i skogarna öster om Götene. SMOL hade två lag i HD14-stafetten och ett lag i HD20-stafetten. Vädrets makter var med oss och ungdomarna gjorde fina prestationer och hade kul tillsammans.

Veckans bana 3-7 augusti

  • 1 aug 2023

Start och mål vid Visholmen i centrala Strängnäs. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid start. Små skärmar med kodsiffra. Banorna finns på Livelox