Nyheter

Talangpriset 2019 och Sörmlands Skogsflickors juniorstipendium

  • 27 nov 2019

image: Talangpriset 2019 och Sörmlands Skogsflickors juniorstipendium

Hillevie Svärd, SMOL, och Casper Nilsson, Strängnäs IBK, har utsetts till Årets Id-rottstalanger i Strängnäs kommun. Hillevie har dessutom också fått Sörmlands Skogsflickors juniorstipendium. Vi säger GRATTIS Hillevie.

Populär trivselkväll 22 november

  • 23 nov 2019

image: Populär trivselkväll 22 november

Cirka 25 ungdomar samlades och spelade spel tillsammans i SMOLgården. Johan tog hand om matbeställningarna och såg till så maten kom till borden, mest pizza men också hamburgare, kebab och pasta.

Årsfest och gängbudkavle med tema frukt och grönt

  • 18 nov 2019

Vi tackar Anna, Håkan, Kerstin, Stefan och festkommittén för en trevlig och kul fest. Vad bra ordnat och härligt att vi kan hjälpas åt och göra det tillsammans. Tack Joel och kontrollutsättare för en lyckad och kul gängbudkavle med nytt upplägg.

Påminnelse: Gängbudkavle och Årsfest lördag 16 november

  • 6 nov 2019

OBS! Kom ihåg att anmäla dig till Anna senast 10 november. Alla medlemmar hälsas välkomna till årets traditionella Gängbudkavle och Årsfest lördag 16 november i SMOLgården.

Grävarbeten vid SMOLgården

  • 1 nov 2019

Från mitten på november kommer Sevab att gräva ett stort hål, 10x3 meter, för att göra en avloppsledning under Eskilstunavägen. Hålet blir på andra sidan av asfaltsvägen utanför damernas omklädningsrum och upp till staketet.