Strängnäs Stadslopp

Strängnäs stadslopp arrangerades 21 augusti 2021

Banan bjöd på en blandning av stads- och naturmiljö oavsett vilken längd du väljer. Start och mål var i Västerviken som ligger centralt i Strängnäs i anslutning till gästhamnen. Stora delar av banorna följde Mälarens strandlinje. Läs mer på strangnasstadslopp.se

  • Fyra distanser från 1,3 km till 10 km.
  • Kostnadsfri anmälan för alla som är 14 år eller yngre.

Följande gällde enligt Folkhälsomyndighetens anvisningar: För idrottstävlingar utomhus i form av motionslopp och liknande får antalet idrottsutövare som samtidigt befinner sig i start- och målområdet sammanlagt uppgå till högst 900. Publiken (och övriga deltagare utanför start- och målområdet) vid en sådan idrottstävling omfattas alltså inte av deltagarbegränsningarna, utan för dessa personer gäller Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19 m.m. (HSLF-FS 2020:12).


13 till 22 augusti 2020

Strängnäs Stadslopp, i sommarstaden Strängnäs, tar dig i en blandning av stad och naturmiljö runt din bana oavsett vilken längd du väljer. Arenan med start och mål ligger centralt i anslutning till gästhamnen och stora delar av banorna följer Mälarens strandlinje.

I år arrangerar vi ett virtuellt lopp, vi märker upp banorna under en 10-dagarsperiod och så genomför du ditt lopp enskilt eller i mindre grupper.

Historik

Strängnäs Stadslopp arrangerades för första gången 2019.