Nyheter

O-Ringen Smålandskusten 2024

  • 25 okt 2023

image: O-Ringen Smålandskusten 2024

Det första anmälningsstoppet är 5 november. Du får 20 % rabatt på din anmälan t.o.m 5 november. Nästa anmälningsstopp är 7 april (-10 %).

Reportagen från DalaDubbeln

  • 22 okt 2023

image: Reportagen från DalaDubbeln

Fredagen den 13 oktober åkte mini-bussarna i väg från Strängnäs mot Falun för att springa DalaDubbeln. För många är DalaDubbeln en av höjdpunkterna på säsongen. Med en stafett på lördag och en patrulltävling på söndagen. Några brukar välja att springa en sprinttävling på fredagen också. I år valde 8 av våra ungdomar att delta på Lugnet-sprinten.

SMOL arrangerar orienteringstävling 21 oktober

  • 11 okt 2023

image: SMOL arrangerar orienteringstävling 21 oktober

Välkommen till Vasavallen och SMOL-gården för att uppleva hur en orienteringstävling går till. Om du vill hjälpa till är det uppskattat. Det finns arbetsuppgifter som inte kräver orienteringskunnande. Klubbens ungdomar (upp till 16 år) får vara med och springa i tävlingsklass eller en öppen bana.

Ungdomslaget vann över lag rutin

  • 10 okt 2023

image: Ungdomslaget vann över lag rutin

När årets 25manna avgjordes i skogarna runt Lida friluftsgård utanför Tullinge hade SMOL två lag på startlinjen, lag ungdom och lag rutin. 50 personer behövde vara friska. Varje lag behövde minst 9 damer och 9 herrar samt en dam och en herre under 17 år. Det var ett pussel för lagledarna in i det sista med att få två godkända lag på startlinjen.

Veckans bana 12-16/10

  • 10 okt 2023

Start och mål vid Stenkrossen på Tingstuhöjden. Små skärmar. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid parkeringen. Banorna finns på Livelox.

25manna – höstens höjdpunkt närmar sig

  • 6 okt 2023

image: 25manna – höstens höjdpunkt närmar sig

Nu är laguttagningen uppdaterad. Det har varit en del sjukdomar och återbud in i det sista. Var på plats på arenan i god tid före din start. Samling SMOL-gården kl. 7.40 för gemensam avresa kl. 7.45. Tiden är anpassad för att sträcka 3 ska vara på plats i lagom tid för sin start.

Veckans bana 5-9 oktober

  • 3 okt 2023

Tre banor på Tingstuhöjden med start och mål vid Stenkrossen. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid start. Små skärmar. Banorna finns på Livelox.