Nyheter

O-Ringen Smålandskusten 2024

  • 27 mar 2024

image: O-Ringen Smålandskusten 2024

Nästa anmälningsstopp är 7 april. Du får 10 % rabatt på din anmälan om den görs senast 7 april. Sedan är det ordinarie avgift som gäller.

Veckans bana 28 mars-1 april

  • 26 mar 2024

Tre banor på Tingstuhöjden med start och mål vid Förskolan Vikingen (bakom Sparbanken vid Eldsund). Små skärmar. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid start. Banorna finns på Livelox.

Hittaut startar torsdag 28 mars

  • 24 mar 2024

image: Hittaut startar torsdag 28 mars

Vi hoppas du längtat precis som vi inom arrangörsföreningarna. Papperskartan finns att hämta på olika utlämningsställen runt om i Strängnäs kommun. Se till att du är beredd med kartan för sköna promenader redan under påskhelgen. Naturligtvis finns kartan och alla 160 checkpoints även i appen.

Parkeringen på grusplanen tillfälligt avstängd

  • 23 mar 2024

image: Parkeringen på grusplanen tillfälligt avstängd

Parkeringen på stora grusplanen vid SMOL-gården kommer vara avstängd tillfälligt från och med fredag 22 mars och några veckor framåt eftersom konstgräset ska bytas ut på fotbollsplanen. Det är bara grusplanen som är avstängd. Det går bra att komma in och ut till SMOL-gården för de som behöver. Förhoppningsvis är arbetet klart till den 20 april men det beror på olika faktorer, bland annat vädret.

Träningsdag inför 10-mila

  • 20 mar 2024

image: Träningsdag inför 10-mila

Söndag 7 april blir det gemensam träningsdag i Haninge. Det bjuds på orienteringsträning i härlig Södertörnsterräng + bad. Anmäl dig snarast.

Sista vinterträningen

  • 19 mar 2024

image: Sista vinterträningen

Torsdag 21 mars blir det sista vinterträningen för den här säsongen. Då passar vi på att ha prisutdelning av Barometern för träningsflit under vintern.

Veckans bana 21-25 mars

  • 19 mar 2024

Tre banor i Stadsskogen. Parkering vid motionsspårens start. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid parkeringen. Små skärmar. Banorna finns på Livelox.

Grundkurs i orientering startar 9 april

  • 16 mar 2024

image: Grundkurs i orientering startar 9 april

Anmäl dig till vårens grundkurs som startar tisdagen den 9 april.

Kursen är anpassad för barn från 7 år men passar även äldre ungdomar och vuxna som vill lära sig grunderna i orientering. En vuxen behöver delta tillsammans med barn upp till 12 år.

Skåne i påsk? Anmälan till stafetter!

  • 13 mar 2024

image: Skåne i påsk? Anmälan till stafetter!

Häxan kör inte till Blåkulla utan till Skåne. Vill du hänga med? Kom också ihåg att anmäla intresse för vårens stafetter och fler herrar behövs till Jukola.

Veckans bana 14-18 mars

  • 12 mar 2024

Tre banor i södra Stadsskogen. Parkering vid Södra kyrkogården. Skriv ut egen karta: Kartor eller låna i brevlåda vid parkeringen. Små skärmar. Banorna finns på Livelox