SMOLgården

Vi i Strängnäs-Malmby OL hälsar välkomna till vår klubbstuga SMOLgården, en lokal som passar bra när människor vill mötas.

SMOLgården ligger centralt beläget inom Vasavallens område, lättillgänglig genom en egen infart ifrån Eskilstunavägen.

Samlingslokalen rymmer ett 70-tal personer och har ett välutrustat kök i anslutning till den stora salen. Enplanslösningen och de generösa ytorna gör att lokalerna till stora delar är tillgängliga för rörelsehindrade och rullstolsburna och alla känner sig bekväma att vistas här.

Dusch, bastu och mat (fil och mackor) efter torsdagsträningar

Vi välkomnar våra medlemmar in i värmen i SMOL-gården efter torsdagsträningen för att duscha, basta, byta om, prata lite och äta mellanmål. Eftersom pandemin inte är över ännu, uppmanar vi alla att hålla sig uppdaterade med vilka rekommendationer som gäller. Och känner du dig inte helt frisk med covid-symptom eller om någon är sjuk i din familj uppmanar vi dig att avstå från att komma in. Vänta tills du och din familj känner er friska igen. 

Våra medlemmar ser till att SMOLgården städas efter träningskvällarna, läs mer här

Uthyrning

Vi hyr ut SMOLgårdens stora samlingssal med kök till medlemmar, föreningar och organisationer. Eftersom pandemin fortfarande pågår följer vi nationella och regionala rekomendationer och ändrar informationen löpnade och uppmanar alla att hålla sig uppdaterade med vad som gäller.