Full fart i skogen i vackra Buskhyttan, här hade många "skuggor" jobbigt att hänga med...

På torsdag den 24/5 var det gemensam träning för alla: Långbergssprinten!

Silver och bronsmedalj till Sverige idag

• 20 maj 2012

image: Silver och bronsmedalj till Sverige idag

EM-tävlingarna är avslutade, EOC Tour likaså. SMOL hade totalt 25 medlemmar i Skattungbyn och Falun i Kristi Himmelsfärdshelgen.

Guld, silver och brons till Sverige!

• 19 maj 2012

image: Guld, silver och brons till Sverige!

Faluns Lugnet visade sig från sin bästa sida idag när EM i Sprintorientering avgjordes. Solen värmde oss och läktarna var fyllda av tusentals orienterare.

Efter regn kommer sol

• 18 maj 2012

image: Efter regn kommer sol

Rafflande dag i EM-skogen med publikvänlig varvningskontroll vid målet. SMOL-seger genom Karin Gustafsson.

Blöt start på EM-helgen

• 17 maj 2012

image: Blöt start på EM-helgen

Inga svenska medaljer på dagens Medeldistans, men många SMOL-are var nöjda med sina lopp.

Idel ädla medaljer

• 15 maj 2012

image: Idel ädla medaljer

Torekällberget i Södertälje var ett trevligt TC för Sprint DM och för SMOL blev det medaljer i alla valörer!

UngdomsCup

image: UngdomsCup

Årets första etapp av UngdomsCupen: Stafetten! Ett 70-tal ungdomar från SMOL, OK Grip och SNO sprang glatt i regnet.

EM i Dalarna

• 14 maj 2012

EM i orientering avgörs i Dalarna. Måndag/tisdag kvaltävlingar i Hökberg, onsdag kvaltävling i Falun. Final i medel- resp. långdistans torsdag och fredag i Skattungbyn. Sprint resp. stafett i Lugnet, Falun på lördag och söndag.

Ungdomsläger i Mariefred

image: Ungdomsläger i Mariefred

Det fjärde ungdomslägret arrangerades i Mariefred, med deltagare från SMOL, OK Grip, Eskilstuna OL, Ärla IF och OK Tor. Förutom orientering fanns bad, tåg, kulturvandring och lekar på agendan.

Hittaut

• 9 maj 2012

Strängnäs nya vårtecken drar igång

10MILA resultaten

• 6 maj 2012

image: 10MILA resultaten

2012 års 10MILA vanns av Haldens SK, både i herr- och damklasserna. Ungdomsklassen vanns av finska Ounasvaaran Hiihtoseura. SMOLs lag kom på hedrande 121:a, 217:a respektive 215:e plats.