Populär trivselkväll 22 november

  • 23 nov 2019

image: Populär trivselkväll 22 november

Cirka 25 ungdomar samlades och spelade spel tillsammans i SMOLgården. Johan tog hand om matbeställningarna och såg till så maten kom till borden, mest pizza men också hamburgare, kebab och pasta.

När maten kom och alla satt till bords blev det tyst men annars var det fullt upp med spelande, prat och skratt. Kvällen inleddes med en namnlek för att lära sig vad alla heter. Sedan bildades olika spelgrupper. Både brädspel och datorspel spelades till sena kvällen.

Tack Daniel och Johan som återigen samordnat denna härliga kväll i SMOLgården, en favorit i repris. Och det blir säkert fler tillfällen under vintern. Det är precis detta en klubbstuga är till för, att umgås i och ha trevlig tillsammans. Kul att se att alla kunde spela tillsammans även om det var olika åldrar på ungdomarna.

SMOL bjöd alla ungdomar på mat och snacks, vi firade vårt pris raketen. Klubbens ungdomar kom på tredje plats och tilldelades priset i höstas. Raketen är en tävling om vilken klubb som ökar antalet ungdomar mest jämfört med föregående år. Tre utvalda tävlingar i distriktet räknas. Prissumman var 1000:-. Om vi blir riktigt många ungdomar som deltar på distriktets tävlingar nästa år har vi chansen igen. Tänk om alla som var med på spelkvällen springer en tävling nästa år. Ja, då kanske vi kan vinna pris igen.