Skåne i påsk? Anmälan till stafetter!

  • 13 mar 2024

image: Skåne i påsk? Anmälan till stafetter!

Häxan kör inte till Blåkulla utan till Skåne. Vill du hänga med? Kom också ihåg att anmäla intresse för vårens stafetter och fler herrar behövs till Jukola.

SMOL har hyrt boende i Osby för de som vill åka på Swedish Leage 29/3-31/3. Planen är att de som vill deltar på Swedish Leage tävlingarna 29 och 30 mars samt att SMOL har ett herrlag på startlinjen på första deltävlingen av stafettligan.


Gemensam buss avgår från Strängnäs torsdag 28 mars och kommer åter till Strängnäs söndag 31 mars. Bussen är i det närmaste fullbokad men den som ändå vill ta sig till Skåne för att deltaga på alla eller någon av tävlingarna kan bo på det gemensamma bokade boendet. Där finns det gott om plats. Frågor om denna resa ställs till Susanne Maarup, susanne.maarup@orientering.se eller 076-946 96 65. Anmälan till tävlingarna behöver du göra senast söndag 17 mars.

Vårens stafetter och Jukola

Vårens första stafett är Måsenstafetten den 24 mars. Kul om vi får många lag från SMOL. Anmäl ditt intresse snarast och vi behöver fler herrar till Jukola i juni