SMOL-kläder – beställ senast den 17 december

  • 10 dec 2023

image:  SMOL-kläder – beställ senast den 17 december

SMOL-shoppen hos Trimtex är öppen till och med den 17 december för köp av klubbkläder, inklusive skidkläder. Trimtex har en ny version av sin webshop, vilket innebär att alla måste skapa ett nytt konto även om man har haft ett konto sedan tidigare. Klubben subventionerar SMOL-kläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år.

Titta på filmen för vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop: https://www.youtube.com/watch?v=ua831jnO09g&feature=youtu.be

Efter att du har skapat ett konto får du tillgång till din teamshop genom att klicka på denna länk: https://shop.trimtexcustom.se/

Du kan också få tillgång till teamshoppen genom att lägga in din teamkod: strangnasmalmby-1410

Efter att du gjort din beställning får du en orderbekräftelse.

OBS! Shoppen är öppen till 2023-12-17 (vi har förlängt öppettiden, först skulle shoppen stängas den 10 december).  

Vid frågor, kontakta Kristina Hasselbo på kristina.hasselbo@yahoo.se eller 073-654 77 25.

Strängnäs-Malmby OL subventionerar SMOL-kläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år

Subventioneringen gäller enbart plagg med smol-tryck och gäller för barn och ungdomar upp tíll och med 20 år. Svarta byxor med Trimtex-tryck och övriga Trimtex-produkter subventioneras inte.

Vid beställning, beställ aktuella plagg och betala hela summan enligt anvisningarna. Mejla därefter kvittot på beställningen tillsammans med aktuellt kontonummer (med uppgift om namn på kontoinnehavaren) till faktura@smol.se så återbetalas 50 %.

Storlekar 

Inga provkläder finns men prata med någon av dina klubbkompisar och prova deras kläder så får du en uppfattning om vilken storlek som passar dig.