Nattcup 1 torsdag 16 november

  • 11 nov 2023

image: Nattcup 1 torsdag 16 november

Nu på torsdag den 16 november är det dags för årets första nattcup. Det finns banor för nybörjare och mer rutinerade, yngre och äldre. De som vill får springa tillsammans och vuxna skuggar de som vill ha skuggor. Anmäl dig via eventor eller till din ledare.

Välkomna till SMOL-gården ombytta och redo för träning kl. 18.00. Pannlampa behövs. Reflexväst är bra att ha så du syns ordentligt, särskilt på långa, mellan och korta banan där lättare biltrafik kan förekomma. Var försiktig.

Banor och skala

4 olika banor:

  • Långa: 5,3 km, 1:7500
  • Mellan: 3,4 km, 1:7500
  • Korta: 2,3 km, 1:5000
  • Lätta: 1,9 km, 1:5000

Start kl. 18.20 på grusplanen vid Stenkrossen, Tingstuhöjden. Vi springer till start i samlad trupp från SMOL-gården. Är du sen ansluter du vid starten.

Målet är också vid Stenkrossen, markerad med skärm och reflex. Kom ihåg att stämpla vid målgång. Läs av din SI-pinne inne i stugan.

Läs mer i PM, länk till fil med PM.

Anmälan

Anmäl dig via eventor senast onsdag kväll kl. 23.00 eller till din ledare. Det går också att anmäla sig på plats men det blir smidigast om alla försöker anmäla sin innan. Länk till anmälan i eventor: https://eventor.orientering.se/Events/Show/47751

Dusch, bastu och mat

SMOL-gården är öppen för dusch och bastu. Efter träningen servas mat inne i klubbstugan för de som vill.

Varmt välkomna till säsongens första nattcup. Ladda lampan så ses vi på torsdag