Bingolotto – vi säljer kalendrar och lotter till uppesittarkvällen

  • 5 nov 2023

image: Bingolotto – vi säljer kalendrar och lotter till uppesittarkvällen

Köp dina Bingolotter av SMOL så stödjer du vår ungdomsverksamhet. Det går också att köpa lotter digitalt. Vi säljer uppesittarlotter till den 23 december och kalendrar även i år. Alla våra medlemmar kan hjälpa till att sälja och du kan också köpa när vi säljer på stan.

SMOL säljer Bingolotter utanför ICA. Vi kommer att stå där fredagar och lördagar under december och onsdag till och med lördag innan julafton. Vi har också lotter till nyårsaftons uppesittarkväll. Julkalendern skrapas och hälften av det du betalar går tillbaka oss i SMOL. Uppesittarlotten kostar 100 kr och kalendern kostar också 100 kr. 

Var med och stöd vår barn- och ungdomsverksamhet genom att köpa kalendrar och lotter av oss, sprid detta till arbetskamrater, grannar, vänner och släktingar. Den här försäljningen är en mycket viktig del av SMOL:s intäkter. 

Tack för att du köper dina lotter av oss.

Digitala lotter

Det går också att köpa digitala lotter. Via nedan länk och QR-kod stöttar du Strängnäs-Malmby OL: https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?a=477552f2-334f-dc11-b781-005056a666aa

Lotterna kan spelas i Bingolottos app, på din mobil, dator eller surfplatta, men går även att skriva ut.

Frågor? Kontakta Søren Maarup, sorenmaarup@yahoo.com