Nu ska det avgöras, en historisk SMOL-kamp mellan unga och äldre!

  • 11 sep 2023

Höstens orienteringshöjdpunkt, 25mannastafetten lördag 7 oktober, närmar sig. I år går tävlingen i de fina skogarna vid Lida Friluftsgård söder om Stockholm. Precis som förra året satsar vi på att få två SMOL-lag på startlinjen, men i år blir det för första gången en kamp mellan unga och äldre. Vi kommer att sätta samman lagen utifrån ålder, ett lag med yngre och lovande löpare och ett lag med rutinerade rävar (någon mindre justering kommer det att bli då tävlingsreglerna kräver det).

Du vill förstås inte missa tillfället att vara med i denna historiska kamp, så gå in och anmäl ditt intresse på den här länken: 25manna Intresseanmälan.

Information om tävlingen finns att läsa på denna länk: 25manna Inbjudan

Har du några frågor så hör gärna av dig till någon av lagfixarna:

Stig Johan Wiklund, sj@idevator.se, 073-3542216

Thomas Pettersson, thomas@tptraining.se, 070-5109718

Om 25manna för dig som inte varit med förut

25manna är Sveriges största orienteringsstafett, där över 300 lag deltar varje år. Som namnet indikerar är det 25 löpare i varje lag. Sträckorna är av olika längd och svårighetsgrad, och alla lag måste innehålla både damer och herrar, tjejer och killar, i olika åldrar. Det innebär att alla kategorier av orienterare bidrar tillsammans i ett lag. När vi i SMOL nu anmäler två lag till årets 25manna innebär det att alla behövs och hela klubben mobiliserar för att lyckas tillsammans!