Bagheera-stafetten inledde O-Ringen i Åre

  • 25 jul 2023

Nu har vi avverkat två etapper och en aktivitetsdag. Onsdag 26 juli är det dags för etapp 3 i Järpen. Torsdag och fredag springer vi i Ånn.

SMOL hade två lag med i lördagens Bagheera-stafett tillsammans med OK Tor. När det saknades två tjejer från SMOL i D16 fanns det två tjejer i OK Tor som ville springa.

Lag 96: Sixten, Isabella, Jeremiah och Astrid. Lag 7: Linus, Emilia, Gösta och Nike.

Det började bra. Linus stod i första led och ledde stafetten ut från startområdet. Han var länge med i täten. När han kom i mål kom den enda fadäsen som drabbade lagen. Linus fick gå i röd utgång då Johan hade missat en siffra på hans SI-pinne. När det var utrett och Linus var godkänd så var bägge lagen med i matchen igen.

Sträcka 2 var systrarna Lennells med Emilia och Isabella endast 11 år tävlandes mot 14-åringar. Isabella syns på O-Ringens Instagram story när hon växlar till Jeremiah. Jeremiah är den som lyckas bättra på placeringarna bäst då hans lag klättrar 17 placeringar på sträckan.


Jeremiah spurtar i mål.

Sista sträckorna bemannas av Tortjejerna och de för stabilt in lagen på plats 27 respektive 68 av totalt 127 lag.

Nöjd Sixten.

Emilia spurtar mot mål.

Isabella i backen ner mot mål.

Vi får se om vi kan förbättra det kommande år. Kul var det i alla fall för både löpare och publik. Vädret var också med oss denna fina eftermiddag mitt i Åre.

Hur det går i O-Ringen ser du här: https://resultat.oringen.se/2023

Och några var också med på inomhus-orientering under aktivitetsdagen. Riktigt klurigt med kontroller på olika våningsplan. Länk till resultat i eventor.