Hemmavasan 6 juni - kan du vara funktionär?

  • 21 apr 2023

image: Hemmavasan 6 juni - kan du vara funktionär?

Vi är med och arrangerar Hemmavasan Strängnäs och behöver funktionärer som kan hjälpa till. Anmäl ditt intresse till Anna Stenström Jonsson.

Den 6 juni 2023 kommer tre löplopp 2, 5 och 10 km att genomföras i Strängnäs och ett MTB-lopp under en vecka i kommunen. SMOL är en av i nuläget 19 föreningar som är medlemmar i den ekonomiska föreningen ”Föreningssamverkan i Strängnäs kommun för hälsa och motion” och kommer att hjälpa till och arrangera detta evenemang. 

Bemanning av Hemmavasan börjar planeras nu i dagarna. Förslaget är att SMOL-medlemmar bygger (1-3 juni) och river arena (7-8 juni) tillsammans med fem andra föreningar samt står för banmärkningen. Hör av er till Anna Stenström Jonsson om ni vill vara med och hjälpa till med arenabygget, anna.stenstrom.jonsson@gmail.com eller på telefon 073-682 33 20

Sten Eriksson i SMOL ansvarar för banmärkningen. Ersättningen är 50kr/h till föreningen för arbetet med arrangemanget. Eventuellt överskott från tävlingen fördelas baserat på arbetsinsats av föreningen. Tomas Fors är tävlingsledare och i tävlingsledningen finns från SMOL även Sten Eriksson (banmärkning), Anna Stenström Jonsson (partnerprogram) och Stina Vahlgren (tidtagning löpning och MTB).

Läs mer på https://hemmavasanstrangnas.se/