Beställning av SMOL-kläder

  • 25 mar 2023

image: Beställning av SMOL-kläder

Kom ihåg att beställa SMOL-kläder senast söndag den 26 mars! Kläderna levereras i mitten av maj (gemensam leverans till SMOL-gården). Klubbkläder för ungdomar upp till 20 år subventioneras.

Titta gärna på Trimtex informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här.  OBS! Använd Chrome eller Firefox som webläsare för att webbshopen ska fungera på bästa sätt. Shoppen fungerar inte så bra i Explorer.
 
Klicka på länken för att komma vidare till webshopen:  
https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001410
 
Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer. På mobil behöver du skrolla ner på sidan för att hitta de två alternativen.
 
”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”
 
Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod:  SträngnäsMalmby23
 
När din beställning har gått igenom får du en orderbekräftelse från Trimtex inom kort.

Storlekar 

Inga provkläder finns men prata med någon av dina klubbkompisar och prova deras kläder så får du en uppfattning om vilken storlek som passar dig. 

Om du är osäker på vilken storlek du ska välja kan du också titta på Trimtex informationsfilm här.

Strängnäs-Malmby OL subventionerar SMOL-kläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år.

Subventioneringen gäller de plagg med SMOL-tryck som finns att beställa: tre olika tröjor, två olika jackor, mössa och pannband, dock inte svarta byxor med Trimtextryck på eller övriga Trimtexprodukter.

Denna subventionering gäller för barn och ungdomar upp t o m 20 år under detta beställningstillfälle.

Vid beställning, beställ aktuella plagg och betala hela summan enligt anvisningarna. Därefter mejlar du kvittot på beställningen tillsammans med aktuellt kontonummer (med uppgift om namn på kontoinnehavaren) för återbetalning av 50 % till faktura@smol.se.

Frågor

Vid frågor kring beställningar och storlekar kontakta Kristina Hasselbo, kristina.hasselbo@yahoo.se eller telefon 073-654 77 25.