Inbjudan till årsfest och gängbudkavle

  • 17 nov 2022

Lördag den 26 november hälsas alla medlemmar och funktionärer under Swedish League välkomna till årsfest och gängbudkavle. Kul om vi blir många, både unga och gamla, nya och de som varit med i klubben ett tag. Kom ihåg att anmäl dig.

Gängbudkavlen avgörs på förmiddagen lördagen den 26 november med samling kl. 10.00 vid SMOL-gården. Det blir en form av klurig orientering och olika uppdrag. Anmäl dig så fixar arrangörsstaben lagen.

Klä dig för fest och kom till SMOL-gården. Årsfesten börjar med mingel kl. 17.30 lördag 26 november. Det blir ett bra tillfälle att umgås under trivsamma former.

Det går bra att vara med på enbart gängbudkavlen eller årsfesten eller båda.

Gängbudkavlen

Samling kl. 10.00 vid SMOL-gården. Alla kan vara med, från de mest rutinerade till nybörjare, gammal som ung. Kom gärna utklädd, men tänk på att du kan bli smutsig och behöver kunna röra dig i skogen. Det blir en form av klurig orientering och olika uppdrag. Arrangörsstaben lagen fixar lagen. Pris för bästa utklädnad. Vi avslutar senast 12.30. Därefter blir det paus innan årsfesten drar i gång. Det finns möjlighet att duscha i SMOL-gården, men lunch äter du hemma.
Anmäl dig till gängbudkavlen senast den 21 november, anmälan skickas till Linda Sterner, linda.c.sterner@gmail.com eller 070-306 28 81

Årsfest för SMOL-medlemmar och funktionärer under Swedish League

Mingel och välkomstdrink kl. 17.30 i SMOL-gården. Middagen serveras ca 18.15. Efter middagen serveras kaffe och dessert, därefter tar underhållning med musik vid.
Anmälan till årsfesten senast den 18 november till Pia Hammar, pia.hammar@mac.com. Meddela eventuella allergier och dieter.

Läs mer i inbjudan

Kom ihåg att anmäl er.

Varmt välkomna!