Höstupptakt, läger och tävlingar

  • 11 aug 2022

Den 18 augusti hälsas alla medlemmar välkomna till SMOL-gården för höstupptakt med mat. Den 20 augusti blir det läger i SMOL-gården för klubbens ungdomar så det blir en intensiv start efter sommarlovet.

Dessutom kan de som vill åka till Södertälje och springa stafetten Melkers minne på onsdagen den 17 augusti. SMOL har ett antal lag på startlinjen och de som vill springa anmäler sitt intresse till sin ledare, läs mer om Melkers minne här: https://eventor.orientering.se/Events/Show/34876

Upptakt med mat och samkväm i SMOLgården för alla medlemmar

Torsdagen den 18:e augusti är det träning kl. 18.00 vid SMOL-gården. Efter träningen, cirka kl. 19, bjuds det på mat och det blir information om höstens aktiviteter. Ta gärna med ombyte, duscha och stanna kvar i SMOLgården. Kul om du som inte tränar dyker upp, umgås och äter en bit mat tillsammans med de som tränat. Läs mer i inbjudan.

Tävlingar och läger för klubbens ungdomar

Lördag den 20 augusti och söndag 21 augusti arrangerar OK Tor tävlingar i Balsta 7 km sydost om Eskilstuna. Första start är kl. 11.00 båda dagarna. Efter lördagens tävling blir det fika, lekar och annat kul vid SMOL-gården för klubbens ungdomar från 8 till 13 år. Eftersom det inte är någon dusch på tävlingen duschar vi i SMOL-gården innan vi fikar tillsammans. Vi vuxna hjälps åt att fixa fikat på plats i SMOL-gården. De äldre ungdomarna är med och leder lekar och uppdrag för lägerdeltagarna. Tanken är att alla ska få chansen att lära känna varandra bättre. Om du bara vill vara med på plats på eftermiddagen i SMOL-gården går det bra.

Barnen får vara med på det de vill och det som passar. Anmäl till din ledare hur du vill vara med. Föräldrar anmäler också om de kan vara med och hjälpa till. Anmälan senast tisdag den 16 augusti. Frågor? Kontakta din ledare eller Linda Sterner, linda.c.sterner@gmail.com eller 070-306 28 81.

Länkar till mer info om tävlingarna.

Kom ihåg att anmäla er till tävlingarna senast måndag 15 augusti. Om du behöver hjälp med att anmäla dig så meddela din ledare någon dag innan.

Ska bli kul att ses igen.

Sedan fortsätter torsdagsträningarna under hösten.

Varmt välkomna!