Påminnelse – beställning av SMOL-kläder

  • 11 nov 2021

image: Påminnelse – beställning av SMOL-kläder

SMOL:s webbshop är öppen igen –  gör din beställning senast söndag den 14 november. Kläderna levereras i början av januari.

Webbshop för Strängnäs-Malmby OL

  • SMOL tävlingströjor
  • SMOL-jackor
  • SMOL-mössa
  • SMOL-pannband
  • SMOL skidkläder

Webshoppen är öppen igen

och stänger den 14 november 2021. Leverans sker till respektive beställare och beräknas ske i början av januari. Det innebär att du får en avisering och får hämta ut leveransen på det utlämningsställe som du väljer när du gör din beställning.

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

  • Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
  • Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webbshopen: trimtex.se/sv/teamshop/StrangnasMalmby 

Eller logga in med teamkod: StrangnasMalmby

Tips! 
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Strängnäs-Malmby OL subventionerar SMOL-kläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år.

Subventioneringen gäller de plagg med smoltryck som finns att beställa: tre olika tröjor, två olika jackor, mössa och pannband, dock inte svarta byxor med Trimtextryck på eller övriga Trimtexprodukter.

Denna subventionering gäller för barn och ungdomar upp t o m 20 år under detta beställningstillfälle.

Vid beställning, beställ aktuella plagg och betala hela summan enligt anvisningarna. Därefter maila kvittot på beställningen tillsammans med aktuellt kontonummer (med uppgift om namn på kontoinnehavaren) för återbetalning av 50 % till faktura@smol.se.

Storlekar 

Inga provkläder finns men prata med någon av dina klubbkompisar och prova deras kläder så får du en uppfattning om vilken storlek som passar dig. 

Vid frågor kring beställningar och storlekar kontakta Kristina Hasselbo, kristina.hasselbo@yahoo.se eller telefon 073-654 77 25.