Minnesord

  • 12 aug 2019

Nu i sommar, i juli och augusti har två hedersmedlemmar i Strängnäs Malmby OL avlidit, Holger Karlsson och Lennart Pettersson. Dessa båda har på olika sätt bidragit till föreningens utveckling under åren.

Holger var med i klubbens första 10- milalag 1964 och var klubbens kassör i hela 29 år, vilket engagemang. Han var också den som tog emot anmälningar till tävlingar, det var en annan administration på den tiden. Holger Karlsson blev 90 år.
 
Lennart Pettersson kom från Åkers IF och var den som startade upp klubbens och även hela Sörmlands veterantävlingar. Han var banläggare och väldigt aktiv med att ta fram klubbens tävlingsmaterial som användes under många år. Lennart deltog ofta på O-Ringen, de sista åren i precisionsorientering. Lennart blev 95 år.
 
Vid årsskiftet avled Barbro Pettersson. Hon var under sin aktiva tid i klubben en mycket uppskattad banläggare, bland annat fick hon uppdraget att lägga banorna vid O-Ringen i Sörmland, Södertälje 1992. En av etapperna gick i Strängnäs, väldigt stort att få det uppdraget. Barbro var också aktiv i veteransammanhang.
 
För styrelsen/ 
Ordförande 
Anna Stenström Jonsson