God jul och gott nytt år!

  • 22 dec 2016

Jag vill önska alla klubbmedlemmar en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

2016 har varit fantastiskt för oss i SMOL. Vi har firat våra 80 år flera gånger om, allt från Jörgens föredrag i januari till Nattcup med julklappsutdelning i december. Jag tror varje månad har inneburit minst en höjdpunkt - härligt!

Daniels utnämning till Årets Eldsjäl via Sevab och tillika nominerad till årets ledare på Sörmlandsgalan minns vi gärna, liksom den fina 25-mannainsatsen. Kajsa Wallins premiär på ungdomssträckan där var underbar att följa, hon och Hillevie vann också varsitt DM och SMOL kom på tredje plats i Raketen - Södermanlands OF:s pris för bästa "lyft" under året. Det finns förstås massor av prestationer att lyfta fram, jag är så stolt över att se alla kämpatag i SMOL-dressen. Som förresten också fått sig en uppfräschning under året. Nästa gång att beställa tävlingskläder och overaller startar 1 februari 2017.

SMOL-gården har fått nya och nygamla hyresgäster. Jättekul att SISU Idrottsutbildarna vill hyra rum hos oss och att cykelklubben tagit hand om hela boendeflygeln. I och med det blir det lite lugnare på uthyrningssidan, men fortfarande är det många som vill ha fest i samlingslokalen. Nytt kodlås kommer att underlätta den uthyrningen.

Nu väntar en Nyårspoäng-OL och sen vinterträning med bricksamling på söndagar. Två lag från SMOL är anmälda till Stafettt-Vasan, vi får hoppas på snö i Strängnäs i januari-februari. Som extraträning kommer skidlägret i Orsa Grönklitt 19-22 januari. Samtidigt, 21-22 janauri har Södermanlands OF en utbildningshelg i Trosa på folkhögskolan Stensund, skriv till info@smol.se om du vill delta där. 

2017 har alla förutsättningar att bli ett toppenår för oss i SMOL, det behövs som motvikt mot allt elände i världen runt omkring oss. Vi har en underbar hobby, men vi skänker också medel och tankar till alla dem som står mitt i katastroferna. 

Varma hälsningar

Ordförande Ingegerd