Förlängd öppettid för webbshopen!

  • 26 apr 2016

Till och med onsdag den 27/4 kan ni beställa overall och tävlingströja. Ni beställer själva, betalar och får hem kläderna till er egen brevlåda.

Den tidigare beställningen på tävlingströjor är inskickad, så ni som redan beställt till info@smol.se ska inte beställa igen!

Webshop för Strängnäs Malmby OL är nu öppen.   

Stänger 27 april med förväntad leverans vecka 23.

Enklast att logga in är att använda denna länk, skapa ett konto och slå in teamkod: smol2016

www.trimtex.se/customer/strangnasmalmbyol

 

Man kan också gå in på trimtex.se

Skapa ny användare

Slå in teamkod: smol2016 under ”mitt trimtex”

 

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att  det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1:  Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord  (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto  (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto  så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning*”  där fyller man i Teamkoden:  smol2016

Om inte rutan kommer upp – gå in under ”Mitt Trimtex” och fyll i Teamkoden.  Det kan dröja en liten stund så för att snabbast se priser och kunna beställa: Logga ut och logga ut igen

Ny tävlingströja

Ni betalar 399 kr för tävlingströjan. Priset kan bli ännu lägre om vi får in en sponsor på tröjan, det ber vi att få återkomma till.

För ungdomar upp till 16 år betalar ni 250 kr. 

Det finns ett antal tröjor i den gamla modellen kvar från tidigare beställningar. Dessa kommer vi att rea ut för 200 kr styck, kolla om det finns i din storlek, kan vara bra att ha som extratröja. Vi vill inte ha något lager liggande i klubbstugan.

Det är förstås inget krav på att byta tävlingströja. I dagsläget behöver många köpa sig en tävlingströja och vi måste byta leverantör då Kämpela, som vi hade tidigare har blivit uppköpta och det är svårigheter att få leveranser från den nya firman. Vi valde Trimtex och i samband med det uppstod möjligheten att förnya tröjan som funnits med i nästan 10 år.

Overall till barn

För barn och ungdomar upp till 16 år betalar ni 500 kr för jacka (men måste betalas i webshopen med 679 kr. Den som beställt en sådan jacka, skriver sitt kontonummer och antal jackor i en info och skickar till smol@bredband.net, så får man tillbaka mellanskillnaden) och 400 kr för byxor i serien Trainer.