Ny tävlingströja - beställ idag!

  • 30 mar 2016

Den nya tävlingströjan kan beställas senast idag - den 30 mars!

Ny tävlingströja finns att beställa nu.
Trimtex är vår nya leverantör, de har hemsida trimtex.se. Det är modellen Extreme vi kommer att beställa med SMOL:s design.

Ni betalat 499 kr för tävlingströjan. Priset kan bli ännu lägre om vi får in en sponsor på tröjan, det ber vi att få återkomma till.

För ungdomar upp till 16 år betalar ni 250 kr. 

Kolla deras storlekstabeller - ni hittar dem här: trimtex - storlekar, de är inte särskilt stora på storlekar. För damer finns antingen damvarianten eller Unisexvarianten.

Kolla i lugn och ro och skicka sedan din/er beställning till info@smol.se - uppge namn och storlek noga. Vi måste ha in din beställning senast onsdag den 30 mars för att vi ska få tröjorna innan Tiomila. Det tar ca 6 veckor från beställning till att vi får tröjorna.

Det finns ett antal tröjor i den gamla modellen kvar från tidigare beställningar. Dessa kommer vi att rea ut för 200 kr styck, kolla om det finns i din storlek, kan vara bra att ha som extratröja. Vi vill inte ha något lager liggande i klubbstugan.

Det är förstås inget krav på att byta tävlingströja. I dagsläget behöver många köpa sig en tävlingströja och vi måste byta leverantör då Kämpela, som vi hade tidigare har blivit uppköpta och det är svårigheter att få leveranser från den nya firman. Vi valde Trimtex och i samband med det uppstod möjligheten att förnya tröjan som funnits med i nästan 10 år.