Glad Valborg

  • 30 apr 2015

Läs det trevliga meddelandet från vår ordförande Ingegerd Lusensky

Hej!

Lördag den 9 maj är det Kulturdag i Strängnäs. SMOL har åtagit sig att vara trafikvakter, var det också förra året. Vi får några sköna tusenlappar för besväret. Vi står på tre ställen; Trädgårdsgatan mitt emot Multeum, Källgatan mitt emot kommunhuset samt vid infarten till Hospitalsgatan vid Gyllenhjelmstorget. Tre pass 11-13, 13-15 och 15-17 och tre personer varje pass = nio personer. Idag är vi tre som sagt att vi kan ta ett pass. Anmäl till mig omgående om du kan, så gör jag ett schema.

Samtidigt önskar jag Tiomilalaget mycket LYCKA TILL. Det går ju samtidigt som Kulturdagen, den 9 maj, men startar lite senare på kvällen. Det är så roligt att klubben har ett lag. Åk till Skepptuna utanför Märsta och heja om du har möjlighet!

Jag har bjudit in till Fort-KM, se bilagan eller hemsidan, där inbjudan ligger. Det är sista anmälningsdag nästa torsdag, den 7 maj. Anmäl till info@smol.se.

Kom ihåg:

Det är fortsatt härliga träningar på torsdagar. Den 7, 21, 28 maj, 4 juni och så sista träningen tisdag den 9 juni, Poäng-OL för alla.
Nybörjarkursen har träff även tisdag den 12 maj.

Och förstås - Tisdag den 16 juni är det Grand finale med Mossfotboll och korvgrillning - det måste upplevas som spelare eller publik.

Jag önskar alla en
Glad Valborg
Ingegerd