Ny sammansättning i styrelsen

  • 22 apr 2015

SMOL:s styrelse har en ny sammansättning eftersom bemanningen minskat.

Strängnäs-Malmby OL har fortfarande Ingegerd Lusensky som ordförande och Kjell Erikson som sekreterare, men Bertil Hall träder in som kassör istället för Angelica Lidholm.

Angelica, har påbörjat en treårig utbildning för att bli diplomerad Bonitolog, det som hon redan arbetar med en dag/vecka. Detta vid sidan av ett heltidsjobb och familj gjorde det mycket svårt för henne att sätta sig in i en ny idrott som kassör.

- Jag vill verkligen engagera mig, det är sån härlig stämning i klubben! Jag vill gärna fortsätta göra punktinsatser, men kassörsjobbet kommer att kräva mer tid än vad jag har, konstaterar Angelica. Jag vill samtidigt framhålla Bertil som gjort sitt bästa för att introducera mig, fortsätter Angelica.

Angående de olika verksamhetsdelarna, så har Dag Sundin fortsatt ansvar för Idrott, Anna Folkegård för Arrangemang, Daniel Alneberg för Träning, Ove Johansson för Stugan och Susanne Söderholm för Kommunikation. Thomas Öqvist har aviserat att han kommer att prioritera familjen, som väntar tillökning med tvillingar igen (!). Den glada familjenyheten visste de inte när han tackade ja till uppdraget som ansvarig för Marknad.

- Jag kommer nog att kunna göra en del inspel under året, jag har idéer och tankar kring sponsring, men kommer inte att kunna sitta kvar i styrelsen, säger Thomas.

Styrelsen kommer att fördela uppgifterna kring Marknad sinsemellan och har bra stöd i samtliga frågor av Olle Hägglund, som kvarstår som suppleant.

Styrelsen, med kontaktuppgifter och en beskrivning av respektive arbetsområde finns här: Styrelse och ansvarsområden

Bilden ovan: Ivar och Knut Öqvist och Adam Lidholm, som är prioriterade i och med sina engagerade föräldrar.