Lycka till!

  • 27 mar 2015

Lycka till alla SMOL:are som begår tävlingspremiär i helgen eller i påskveckan!

Lycka till alla SMOL:are som begår tävlingspremiär i helgen eller i påskveckan.

Veteranerna har varit igång ett par veckor och rapporter säger att det är så kul att orientera "på riktigt" - att säsongen äntligen är igång.

Vi har en intensiv tid framför oss med tävlingar varje helg i april och i början av maj.

För tiomilasatsningen är ett delmål 9-10 maj, när Tiomila avgörs i Skepptuna utanför Sigtuna.

För ungdomarna är ett delmål OK Måsens ungdomstävling den 30 maj. Vilket mål har du med din vårsäsong?

 
Om du inte åker iväg på Nyköpingsorienteringen lördag 28 mars, finns chans att gå en stadsorientering -Stadsjakten i form av en linjeorientering. Fina penningpriser kan man vinna från Mitt Strängnäs. Start mellan kl. 10-13 på Gyllenhjelmstorget. Ingen kostnad att delta, men SMOL får 20 kr/karta vi använder av Mitt Strängnäs. Så passa på att gå en linjeorientering om du ändå ska in till centrum och handla.
 
Vi har vår egen tävling Stockenfejden på påskdagen. Du kan packa kartor i SMOL-gården på Skärtorsdagen från kl. 13, du kan vara med och bygga Arenan vid Vasavallen från tidig eftermiddag på Påskafton och du kan hjälpa till på olika sätt under själva tävlingsdagen, Påskdagen. Hör av dig till ake.schylander@hotmail.com om du har möjlighet att hjälpa till på Påskdagen, men än inte har fått någon syssla.
 
Torsdag den 9 april startar nybörjarkurser, både för vuxna och barn/ungdomar. Sprid bland dina grannar och vännner att det är på gång.
 
Än en gång Lycka till. Hur var det vår föreläsare Magnus Carlsson, OK Hällen sa - "Jag förflyttar mig inte en meter utan att veta vad jag gör."
Det är ett bra motto inför vårpremiären.
hälsar Ingegerd, ordförande i Strängnäs-Malmby OL