Styrelsemöte april

  • 8 apr 2014

Hur ska Strängnäs-Malmby bli Framtidens Idrottsförening? Det var ett av ämnena på styrelsemötets dagordning i april.

Den nya styrelsen har nu haft sitt andra ordinarie styrelsemöte, på söndagens möte var styrelsen fulltalig, dvs. Ingegerd Lusensky, Kjell Erikson, Bertil Hall, Dag Sundin, Jan-Erik Andersson, Åke Schylander, Ove Johansson, Jan Mattsson och Susanne Söderholm.

Idrott

Tyvärr fick vi inte ihop några lag till 10MILA i år. 
Till Jukola är det en intressefråga ute i avvaktan på svar.

En klubbresa planeras till Sälens 3-dagars. Husen som SMOL hyrde på O-Ringen i Sälen 2008 är preliminärbokade. 3-dagarstävlingarna är fredag till söndag den 27-29 juni, mer information finns på http://www.3plus3.se/. Kontakta Dag för mer information om klubbresan dit.

Ingegerd och Åke deltog på Södermanlands OF:s årsmöte, mer information finns på SOF:s hemsida där också alla handlingar finns.

Ingegerd och Bertil deltog på föreningsledarträff i Strängnäs, kommunen informerade bl.a. om ny bidragspolicy.

Ingegerd och Susanne deltog på Svenska Orienteringsförbundets förbundsmöte, mer information finns på SOFT:s hemsida.

Träning

Jan-Eric har haft flera planeringsmöten (se separat nyhet) och vårens träningsprogram är klart: på tisdagar är det veckans bana och på torsdagar är det ungdomsträning. Positiv trend med många barn och ungdomar på torsdagarna! 

Arrangemang

Planering inför Stockenfejden den 13/4 är i full gång, allt går enligt plan, se separat nyhet.

Kontrollpunkterna, 36 st, är utsatta inför 2014 års Naturpasset, annons i Kuriren på lördag den 12/4, se separat nyhet.

Stugan/Trivsel

Ove har startat upp arbetsgruppen för stugan/trivsel (se separat nyhet) och nu inleds planering inför renovering av SMOLgården.

Marknad

Bingo-lotto försäljningen går bra, fler personer som kan ställa upp behövs - säg till Janne eller Bertil om du kan hjälpa till!

Naturpasset kommer att säljas i samband med Bingo-lottoförsäljningen.
En roll-up ska beställas som också bidrar till reklam för SMOL.

Kommunikation

Hemsidan struktureras om successivt och det blir mer aktivitet på Facebook efter Sussies första arbetsmöte (se separat nyhet).

SMOL ska delta i Mälardagen, Janne och Pär Winkler håller i arrangemanget. Om du vill hjälpa till den 23/8 - kontakta någon av dem!

Stadsjakten, en aktivitet som Mitt Strängnäs har startat upp kommer att få ett orienteringsmoment, Ingegerd och Monica Öhlund håller i detta. 

Nästa styrelsemöte blir måndagen den 5/5.