Årsmötet valde ny styrelse

  • 13 feb 2013

image: Årsmötet valde ny styrelse

Pär Winkler fick pris som Årets Medlem när Strängnäs-Malmby orienteringslöpare höll sitt årsmöte. Läs mer om den nya styrelsen och flera pristagare.

Årsmötet valde ny styrelse, Sofie Söderholm valdes in som ny ledamot och Susanne Söderholm tackades av som avgående ledamot.

Årsmöte smol 2013.jpg 013

Den nya styrelsen består av Jan-Erik Andersson, Bertil Hall, Torbjörn Pettersson, Janne Mattsson, Pär Winkler, Ove Johansson och sittande Kjell Erikson, Sofie Söderholm och Lotta Stenström, samt Kalle Sundström och Christofher Ramström som ej finns med på bild.

Årsmöte smol 2013.jpg

Årsmötet beslutade också om nya stadgar där styrelseledamöter inte väljs in per område. I de tidigare stadgarna har ledamöter valts in med ansvar för orientering, skidor, ungdom respektive stugan.

Efter mötets avslutande diskuterades det framtida arbetssättet för styrelsen och hur man kommer att jobba för att få flera ledare engagerade i verksamheten.

2012-08-15 Melkers minne (8)
Arkivbild på Lisa, här tillsammans med Jonas Leandersson och Béatrice Falga på Melkers Minne 2012. 

Pris för årets talang delades ut till Lisa Eriksson, som tagit medalj på samtliga DM-tävlingar: guld i medeldistans och stafett, silver i långdistans och sprint samt brons på natt-DM.

Poängpriset delades ut till Sussie Söderholm, som fick flest poäng där de bästa placeringarna räknas på de tävlingar där flest medlemmar deltagit.

Årsmöte smol 2013.jpg 010

Årets medlem blev Pär Winkler med följande motivering:

”Årets klubbmedlem är en person som alltid finns till hands, ställer alltid upp, har med åren blivit en stor tillgång i klubben som organisatör. Är den som ser till att andra får möjlighet till träning och tävlande, vilket oftast innebär att den egna träningen och tävlandet kommer i andra hand. Aldrig negativ och skapar glädje åt alla, som sagt en riktigt bra tillgång för Strängnäs-Malmby orienteringslöpare.”

Medlemmarna uppmanades också att uppdatera sina kontaktuppgifter i IdrottOnline, bl.a. för att säkerställa att information skickas till korrekta mail-adresser. En manual för hur man gör detta hittar ni om ni klickar här.

Stort tack till Lotta, som såg till att vi fick färska semlor till kaffet!