Hoppa till sidans innehåll

SMOL-kläder


Webbshop för Strängnäs-Malmby OL

SMOL:s webbshop hos Trimtex är öppen till 8 januari 2020. Leverans beräknad till vecka 8 2020. Provplagg finns på plats i SMOLgården för dig som vill prova innan du beställer.

Länk till webbshop: http://trimtex.se/sv/straengnaes-malmby-ol/ 

Om du redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – klicka på ”Logga in” och logga in med din mejladress och lösenord.

Trimtex rekommenderar er att använda Chrome eller Firefox som webbläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Ny användare

När du loggat in/skapat nytt konto, tryck på "Mitt Trimtex". Då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller du i teamkoden: smol2019 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar du på texten ”Besök teamshopen” kommer du in så du kan beställa kläder.

En administrativ avgift á 39 kr/beställning tillkommer. Varorna skickas till vår klubbadress, Strängnäs Malmby OL, Box 2014 645 21 Strängnäs. Du som beställt kläder kommer få information om när din beställning finns att  hämta i SMOLgården.

Sortiment

Det kommer finnas tävlingströjor för orientering, mössor, pannband, träningsjackor, skidjackor och skidbyxor att beställa  logga in så ser du vilka SMOLkläder som finns.

Frågor? Kontakta Anna Stenström Jonsson, This is a mailto link eller 073-682 33 20.

Uppdaterad: 01 JUN 2018 22:22 Skribent: Susanne Söderholm
Epost: This is a mailto link

smol_

 Sparbanken

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info