SMOL-kläder

• SMOL-mössa
  • SMOL-pannband

Webshoppen är stängd

Vi planerar att öppna shoppen igen inför vintersäsongen 2021/2022.

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

• Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
  • Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/smol21

Eller logga in med teamkod: smol21

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Strängnäs-Malmby OL subventionerar SMOLkläder för barn och ungdomar upp till och med 20 år.

Subventioneringen gäller de plagg med smoltryck som finns att beställa, tre olika tröjor, två olika jackor, två skidplagg(men dessa finns inte att beställa vid sommarbeställningen), mössa och pannband, dock inte svarta byxor med Trimtextryck på eller övriga Trimtexprodukter.

Denna subventionering gäller vid denna beställning för barn och ungdomar upp t o m 20 år.

Vid beställning, beställ aktuella plagg och betala hela summan enligt anvisningarna. Därefter maila kvittot på beställningen tillsammans med aktuellt kontonummer (med uppgift om namn på kontoinnehavaren) för återbetalning av 50 % till This is a mailto link.

Storlekar

Inga provkläder finns men prata med någon av dina klubbkompisar och prova deras kläder så får du en uppfattning om vilken storlek som passar dig.

Vid frågor kring beställningar och storlekar kontakta Kristina Hasselbo, This is a mailto link eller telefon 073-654 77 25.

Uppdaterad: 03 OKT 2020 18:38 Skribent: Susanne Söderholm

Eskilstunavägen 45