Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet

26 FEB 2021 22:19
Onsdag den 17 februari klockan 19.00 genomförde SMOL sitt årsmöte för verksamhetsåret 2020 digitalt via Zoom. Vi tackar avgående Anna Stenström Jonsson som överlämnade ordförandeklubban till Fredrik Lundström.
  • Skapad: 26 FEB 2021 22:19

För första gången genomfördes klubbens årsmöte digitalt. Det fungerade smidigt och bra tack vare Anders Westbom som skötte sändningen från SMOL-gården. Förra året var desto fler på plats men i år välkomnades alla medlemmar att ansluta sig digitalt.

Årsmöteshandlingar:

På årsmötet delades följande utmärkelser ut:

  • Priset Årets klubbmedlem gick till Thomas Pettersson för sitt engagemang med SMOL:s eget 5-mila. Torbjörn Pettersson överlämnade priset hemma hos Thomas och vi som var med på årsmötet fick se överlämningen i direktsändning. Kul att få se en så glad och överraskad pristagare. Grattis Thomas!
  • Utmärkelsen Årets talang gick till Sixten Wallin. Priset överlämnades av Jessica och alla fick se en glad Sixten som tog emot priset hemma tillsammans med familjen.

    Motivering. Sixten har trots sin unga ålder redan varit en av klubbens framgångsrikaste orienterare under några år. Han har utvecklats ännu mer under 2020 och det mycket tack vare att han varit otroligt hängiven på träningarna och tagit åt sig av ledarnas instruktioner. Han tränar oftast smart och känner av när han behöver ta i mer och när han behöver ta det lite lugnare.

    Sixten är utöver det en riktig vinnarskalle som oftast presterar på topp när det verkligen gäller, det visar bland annat 3 DM-guld och 1 KM-guld. Han var även med i segrarlaget på SMOL:s 5-mila. Att stå över 30 minuter i jägarvila kräver också något utöver det vanliga.

  • Poängpriset togs hem av Anna Folkegård.

Anna Stenström Jonsson avgick som ordförande men kommer fortfarande vara mycket engagerad i klubbens arbete med bland annat HittaUt. Ordförandeklubban lämnades över till Fredrik Lundström som vi hälsar välkommen i sin nya roll.

I övrigt är styrelsens sammansättning den samma som föregående år. Efter årsmötet konstituerade sig den nya styrelsen.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info