Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmöte för verksamhetsåret 2021

17 FEB 2022 22:25
Onsdagen den 16 februari samlades vi återigen i SMOL-gården för årsmöte. Fredrik Lundström valdes till ordförande och tre nya ledamöter valdes in i styrelsen. Utmärkelsen Årets talang gick till Lovisa Hallenek.
  • Uppdaterad: 17 FEB 2022 22:25

Både semlor och att äntligen få ses uppskattades och ett härligt sorl hördes runt borden när Fredrik öppnade årsmötet med ordförandeklubban. 35 medlemmar var på plats och Christer Östlund valdes till mötesordförande för årsmötet.

Linda Sterner, Jenny Svärd och Stig-Johan Wiklund avgick och Mikaela Haglund, Jenny Hallenek och Niklas Söderholm valdes in i styrelsen. Som suppleant valdes Stina Vahlgren.

Årsmöte 2022 03.JPG

SMOL:s nya styrelse med ordförande Fredrik Lundstöm tillsammans med ledamöterna Jenny Hallenek, Niklas Söderholm, Mikaela Haglund, Johan Wallin, Kerstin Alneberg Stensson och Stefan Ihrsén. Saknas gör Daniel Alneberg och suppleant Stina Vahlgren.

Efter årsmötet konstituerade sig den nya styrelsen.

Annika Stenström och Björn Carlsson valdes till revisorer för en tid av ett år. Monica Öhlund och Johanna Haraldsson valdes till revisorssuppleanter för en tid av ett år.

Linda Sterner, Anna Folkegård och Anna Stenström Jonsson valdes till ledamöter i valberedningen för en tid av ett år. 

Årsmöteshandlingar:

Årsmöte 2022 05.JPG

Ordförande Fredrik Lundström tillsammans med avgående styrelseledamöterna Linda Sterner, Stig-Johan Wiklund och Jenny Svärd.

På årsmötet delades följande utmärkelser ut:

Årsmöte 2022 04.JPG

  • Priset Årets klubbmedlem gick till Anna Stenström Jonsson för sitt engagemang i klubben och framför allt för sitt arbete med Hittaut.
    Motivering: Anna har varit mycket engagerad och drivande i flertalet av SMOLs aktiviteter som bidrar till att föreningen uppmärksammas, synliggörs och får ett bra ekonomiskt tillskott. Anna tillför också en massa positiv energi till oss medlemmar genom sin inspiration och driftighet. Av de många aktiviteterna hon engagerat sig i är den mest utmärkande att vara den drivande och samlande kraften i en något som överträffat alla våra förväntningar med att få hela Strängnäs kommun att aktivera sig i HittaUt.
  • Utmärkelsen Årets talang gick till Lovisa Hallenek.
    Motivering: Lovisa är en talang som har visat att genom hårt arbete och glädje till idrotten kan man göra stora framsteg.
    Under året har Lovisa visat vägen genom att delta i nästan alla klubbens gemensamma träningar. I USM i orientering var hon klubbens enda representant. Hon har tagit egna initiativ och sett till att klubben har medverkat vid Södermanlands ungdomsverksamhet för 13-20-åringar. Ett exempel är att hon fick ihop en hel minibuss som åkte på OEvent i Borås i november. Stort grattis Lovisa.
  • Poängpriset togs hem av Daniel Alneberg.

Årsmöte 2022 01.JPG

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info