Hoppa till sidans innehåll

Orienteringslandslaget tränade sprint i Strängnäs smala gränder

03 MAJ 2021 21:06
Lördagen den 1 maj samlades både stora och små från SMOL för att titta på Sveriges landslagslöpare som hade sprintträning här i Strängnäs. Första starten var vid Västervikstorget och de andra vid Ugglans park.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2021 21:06

Runt om i staden stod de SMOL:are och hejade på löparna som rusade på alla småvägar och i de många gränderna. Efter att löparna var i mål gick många av dem fram och pratade med alla nyfikna iakttagare. Landslagstränaren Thierry Gueorgiou delade även ut idolkort till oss ungdomar i SMOL.

Lina Strand jagar Karolin Ohlsson i Strängnäs gränder. 

Efter denna tillställning passade vi på att klara av ett av uppdragen i Stjärnkampen, nämligen “Fredagsmys”. Uppdraget går ut på att göra en gemensam aktivitet utanför orienteringen. (Just nu har vi genomför flest aktiviteter av alla i Sverige) Därför stannade de som ville kvar efter löparnas målgång för att äta tillsammans. Det blev pizza i Ugglans Park. 

Gustav Bergman i närheten av domkyrkan.

Rolig aktivitet med många deltagare. Vi tackar för möjligheten att se så bra orienterare på så nära håll. Nästa gång kanske det är de som hejar på SMOL:s ungdomar? 

Länkar: 

Hälsningar Kajsa

Tack Kajsa med flera för reportaget. Riktigt bra jobbat av er alla, tänk att SMOL ligger i topp på Stjärnkampen.

… och tack till Thierry Gueorgiou och landslagslöparna som tog sig tid att prata med SMOL:s ungdomar. Det blir ett minne för livet…

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info