Hoppa till sidans innehåll

Träning måndag 11 oktober: Orientering inne på Vasavallen

08 OKT 2021 21:54
Nu på måndag den 11 oktober kommer vi att bli filmande på vår träning i och med vårt samarbete med Sevab och Strängnäs-el. Välkommen till SMOL-gården kl. 18.00 redo för träning.
  • Uppdaterad: 08 OKT 2021 21:54

Vi samlas som vanligt vid SMOL-gården kl 18.00 måndagen den 11 oktober ombytta och redo för träning. Det blir orienteringsträning inne på Vasavallen så det passar alla åldrar och även de som inte orienterat så länge. Du väljer själv om du vill ha löparskor eller orienteringsskor men pannlampa är bra att ha för det blir mörkt på kvällarna.

Eftersom vi blir filmade i och med vårt samarbete med Sevab och Strängnäs-el vore det extra kul om vi blev fler än vanligt på måndagsträningen. Peppa gärna varandra, föräldrar och andra medlemmar att komma på träningen.

Om du inte vill vara med på film får du hålla dig undan kameran och meddela de som är på plats att du inte vill vara med. Det är helt frivilligt att bli filmad men alla behöver förstå att om du är med och samtycker till att bli filmad så ger du samtidigt samtycke till att filmen används på nätet. Det filmade materialet kommer användas av Sevab men vi får också själva tillgång till materialet.

Varmt välkomna.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info