Hoppa till sidans innehåll

Stjärnkampen – jujutsu som söndagsträning

26 OKT 2020 21:41
Den 1 november kommer söndagsträningen ägnas åt jujutsu. Vi samlas klockan 10.00 i Strängnäs jujutsu-förenings dojo på Eskilsgatan 1 (gamla biografen).
  • Uppdaterad: 26 OKT 2020 21:41

En av uppgifterna i Stjärnkampen är att prova på en annan sport. Därför kommer Strängnäs jujutsu-förening hålla ett jujutsupass för oss SMOLare på söndag den 1 november klockan 10.00 i deras dojo på Eskilsgatan 1 (gamla biografen).  

Mjuka träningskläder (långbyxor + t-shirt) rekommenderas, helst utan dragkedjor eller andra vassa detaljer. Inga skor behövs, man tränar barfota.

Alla som vill (och är friska) är hjärtligt välkomna! ... även om du inte är 13 till 16 år är du varmt välkommen på söndagsträningen för att prova jujutsu.

Vad är stjärnkampen?

Stjärnkampen är en föreningsutmaning som riktar sig till alla ungdomar i åldern 13 till 16 år, där ungdomarna tillsammans ska utföra olika uppdrag som belönas med stjärnor. Det finns fyra olika kategorier med totalt 40 uppdrag som ungdomarna med ledarens hjälp genomför tillsammans i gruppen. Uppdragen har ett mycket varierat innehåll och är också olika utmanande, men alla uppdrag syftar till att utveckla ungdomarna som orienterare. Gemensamt för alla uppdrag är att de fokuserar på glädje, gemenskap och utveckling. Efter varje genomfört uppdrag laddar ledaren upp ett bildbevis på Stjärnkampens plattform, och laget erhåller då en stjärna. Stjärnkampen har fem ambassadörer som representerar våra fyra olika landslag. Dessa landslagsstjärnor kommer att presentera varsitt uppdrag. I topplistan kan lagen se hur de ligger till men även jämföra sig med andra lag och föreningar. Den träningsgrupp som samlat flest stjärnor vid säsongens slut har störst chans att vinna ett besök av två av våra Stjärnkampen-ambassadörer, Karolin Ohlsson och Simon Imark. 

Skribent: Linda Sterner
E-post: This is a mailto link

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info