Hoppa till sidans innehåll

Riksläger Strängnäs för SMOL:s ungdomar

23 JUN 2021 21:41
Måndag den 28 juni till fredagen den 2 juli blir det lokalt riksläger på plats i Strängnäs för SMOL:s ungdomar 13 till 16 år.
  • Uppdaterad: 23 JUN 2021 21:41

När sommarens höjdpunkt Rikslägret i Idre ställdes in blev lösningen ett eget klubbläger på plats i Strängnäs för klubbens ungdomar. Träning både för- och eftermiddag med lunch och Stjärnkampsuppdrag däremellan samt olika kvällsaktiviteter och en övernattning i SMOLgården. Visst låter det hur kul som helst!

Dessutom blir det aktivitetsdag på onsdagen med padel i den nya padelhallen på Larslunda.

Tack till alla som gör det möjligt att ordna detta läger. Sedan ska det bli kul att höra hur det var och vad som hände. Kanske det kan bli ett reportage här på hemsidan?

Träning för träningssugna klubbmedlemmar

Om du är sugen på att prova ungdomarnas träningar går det bra. Medlemmar som inte är med på lägret får springa banorna ändå, måndagens träning finns tillgänglig under hela måndagen osv. På onsdag är det padel som gäller så då finns det ingen orienteringsträning att ta del av. Några få kartor lämnas vid postlådan vid SMOL-gården. Vill du vara säker på att få en karta hör du av dig till Johan Wallin, This is a mailto link eller ringer 070-621 85 37.
Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info