Hoppa till sidans innehåll

Nattcup nr 2 med gröt och prisutdelning

16 DEC 2021 22:44
41 förväntansfulla orienterare gav sig i väg ut i skogen i Tingstuhöjden. Efteråt bjöds det på tomtegröt i SMOL-gården och prisutdelning för KM.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2021 22:44

Torsdag och nattcup. Det var något magiskt i luften och månen sken i den härliga kvällsluften. Marschaller på plats skapade en vacker och stämningsfull inramning samtidigt som de visade vägen till startpunkten. Starten går och alla springer i väg till staketet för att hämta sina kartor. Det känns som tiomila. Tänk att så många tar chansen till en härlig runda i skogen en torsdagskväll. Vi tar våra kartor och blir lite förvirrade. Många skulle springa tillbaka så det gällde verkligen att passa kartan och orientera ordentligt.

2021-12-16 Nattcup 03.JPG

Efter en härlig runda i skogen hittas den sista kontrollen och deltagarna möts av tända marschaller som lyser upp vägen till målet och vid målet möts vi av en tomte. Så mysigt och välkomnande när kraften börjar tryta efter en tuff runda i Tingstuhöjden.

I SMOL-gården väntar bastu och tomtegröt. Det blir kartsnack och prat om julbestyr innan Johan ringer i klockan för att annonsera prisutdelning för årets KM-segrare.

2021-12-16 Nattcup 02.jpg

Fredrik håller i prisutdelningen och klubbens stolta KM-segrare får sina plaketter.

2021-12-16 Nattcup 04.JPG

Vi tackar stugvärdarna för gröt och mysig dukning i vår härliga klubblokal och vi tackar Thomas Pettersson och medhjälpare för nattcupen och Anders Westbom och Hannalina Haraldsson med medhjälpare för tidtagning.

Nu önskar vi alla en riktigt god jul och ett gott nytt år så tar vi nya tag 2022.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info