Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till SMOL:s 5-mila den 8 till 9 maj

29 APR 2021 15:58
Vi upprepar förra årets succé och kör vår egen 5-mila igen. Det blir en Corona-anpassad stafett-träning för medlemmar. Anmäl ditt intresse snarast, dock senast tisdagen den 4 maj.
  • Uppdaterad: 25 APR 2021 15:58

Nu när det inte finns några tävlingar får vi träna i stället så vi kommer i form till tävlingssäsongen. Vi upprepar förra årets succé med 5-mila som blir en annorlunda, kul och utmanande träning för både unga och mer erfarna klubbmedlemmar. Det här är alltså ingen tävling utan ett träningsarrangemang uppdelat på 5 tillfällen med lite tävlingsnerver eftersom vi räknar samman resultatet för lagen.

I år blir startsträckan gul och där ser vi gärna att barn upp till 12 år är med, skugga tillåts och två löpare per sträcka tillåts. Det betyder att det går bra att springa tillsammans för de som känner sig osäkra men vill prova på att springa stafett.

Anmälan senast tisdag 4 maj till This is a mailto link
Ange SportIdent-nummer vid anmälan eller meddela om du behöver låna samt meddela vilka sträckor du kan tänka dig att springa.

Vi sätter ihop lag och tillmötesgår lagönskemål så gott det går (till exempel familjemedlemmar i samma lag). Förra året lyckade vi få ihop sju lag. Kan det bli lika många på startlinjen i år?

Läs mer i inbjudan.

Varmt välkomna!

Skribent: Linda Sterner
E-post: This is a mailto link

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info