Hoppa till sidans innehåll
Foto: Susanne Söderholm Sixten och Oscar efter sista nattcupen

Dusch, bastu och mat i SMOL-gården igen

05 OKT 2021 20:51
Nu på torsdag den 7 oktober är du välkommen in i SMOL-gården igen för att byta om och umgås med dina klubbkompisar. Om du känner dig sjuk stannar du hemma.
  • Uppdaterad: 05 OKT 2021 20:51

Äntligen kan vi öppna omklädningsrummen i SMOL-gården när vi tränar och vi serverar mellanmål igen efter torsdagsträningarna med början den 7 oktober.

Vi tränar som vanligt klockan 18.00 ombytta och redo för att springa i skogen. Om du byter om i SMOL-gården behöver du vara klar för träning klockan 18.00. Nu börjar det bli mörkt på kvällarna så du behöver pannlampa och reflexväst.

Även om de flesta restriktioner har hävts, pågår fortfarande pandemin, så fortsätt att vara försiktig. Det viktigaste är att vi fortfarande tänker på att hålla avstånd och att ha en god handhygien. Det är framför allt i hallen och när vi tar mat som det kan bli trängsel. Stanna hemma om du är sjuk. Vi föreslår också att du som har hemmavarande familjemedlemmar med snuva, feber eller hosta, tänker till en extra gång innan du går in i stugan. Kanske kan du åka direkt hem just den kvällen.

Varmt välkommen till träningen.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info