Hoppa till sidans innehåll
Hoodies till barnen

Avslutning 2020

19 DEC 2020 09:15
Vilka engagerade barn, ungdomar, föräldrar och ledare vi har! Höstsäsongens avslutning i ett stilla decemberregn blev en välbesökt träning, med prisutdelningar och varm glögg.
  • Uppdaterad: 19 DEC 2020 09:15

Så har vi avslutat detta märkliga år och ser fram emot en ny start på ett nytt år efter jullovet. Vi har saknat alla orienteringstävlingar - men oj vad vi har tränat istället! SMOL:s träningar har aldrig varit så välbesökta, trots att det periodvis funnits restriktioner för de äldre än 16 år och de 70 år och äldre.

Torsdagens avslutning planerades i uppehållsväder - men det går att planera om, det är något vi lärt oss 2020. Ledare och föräldrar instruerades att ta med paraply och handdukar, så att ritborden kunde hållas torra.

Lindas grupp, under ledning av Anna Rahmqvist, hade en tipspromenad-orientering där barnen skulle svara på en fråga vid varje kontroll om kontrollen och skriva in svaret i sin tipskupong.

Daniel och Johans grupp hade en kartminnesövning från Stjärnkampen
Barnen blev indelade i lag om två. Alla sprang först en bana, fick sedan rita in sin bana och bytte därefter med sin lagkamrat som inte hade haft samma bana. Sprang sedan på den ritade banan från kompisen. Den tredje banan var en tryckt karta igen som efter målgång skulle ritas av och sedan växla med sin kompis så att båda fick den fjärde banan inritad! Daniels grupp hade blank karta skulle bara rita in kontroller och ordning - Johans grupp ritade på ett tomt A4-papper!.

Eftersom det regnade fick många frusna föräldrar ställa upp med att hålla paraply och torka av bord då det är svårt att rita på blöta bord!

Kerstin hade också en stor inverkan då hon serverade glögg, julmust, bullar och pepparkakor till alla.

För dagen var vi på en upptänd konstgräsplan och som vanligt höll vi avstånd. Det blev mycket blött att ta reda på men det kändes som om alla trots allt hade en trevlig stund.

Glöggen värmde i väntan på prisutdelning - klubbmästarna från den 19 maj skulle äntligen få sina medaljer. Resultat från KM finns på vår nyhet 19 maj.

De som fick sina medaljer var. Daniel, Ingegerd, Torbjörn, Hilda, Gösta, Sixten, Hannalina, Oscar och Kajsa. Övriga pristagare Hampus, Anna F, Christer Ö och Hillevie får själva hämta sina priser i kartrummet!

Det delades även ut hoodisar till alla barn som en present tack vare att vi fått pris som årets ungdomsförening i Svealand  från Skogssportens gynnare! Hoodisarna var en idé från våra driftiga tjejer i ungdomsgruppen.

Ungdomsledarna fick också varsin present - med hälsningar från vår ordförande Anna Stenström Jonsson.

För den som vill träna finns det både söndags och måndagsträningar året ut - håll koll på kalendern!

Nästa torsdagsträning blir den 7 januari.

Skribent: Susanne Söderholm
E-post: This is a mailto link

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info