Hoppa till sidans innehåll

Soligt men snöigt i Kjula

11 APR 2022 21:13
Vi lyckades med målsättningen att vara största klubb på Kjulas tävling. Så kul att se 45 startande från SMOL i resultatlistan från Kjulas tävling. Det var länge sedan vi var så många deltagare på en tävling.
  • Uppdaterad: 11 APR 2022 21:13

Dessutom var det några föräldrar och syskon på plats som skuggor och deras strapatser saknas i resultatlistan. Så det var faktiskt fler ute i tävlingsområdet och kämpade i skogen än de 45 som du hittar i resultatlistan. Det var snöigt, blött och tufft men också soligt, skönt och härligt. Med hejaropen från publiken kom både snabbare ben och glada miner bland löparna i målspurten.

2022-04-10 Kjula 04.JPG

Kul att se så många med SMOL-kläder på ett och samma ställe. Snön avskräckte inte och det blev ju riktigt skönt när solen tittade fram. Parkeringen var som tur var på hårda ytor så det gick bra både att ta sig till och från arenan.

2022-04-10 Kjula 01.JPG

För några var det första gången på en orienteringstävling och för andra var det premiär för säsongen. Några var mer rutinerade men alla såg framemot utmaningen att hitta alla kontroller på sin bana.

2022-04-10 Kjula 02.JPG

Härligt att se att det finns så många modiga medlemmar som vågar utmana sig själva genom att springa en öppen banan eller delta i tävlingsklass. Efteråt diskuterades vägval och missade kontroller. Tänk att det finns så mycket att prata om kring en karta.  

På annandag påsk är det tävling igen i Enköping. Några kanske styr kosan dit.

Glad påsk!

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info