Hoppa till sidans innehåll

Solig tävlingspremiär för orienterare

21 MAR 2022 22:09
Äntligen var det dags igen. De som ville kunde springa tävlingsklass och de som ville springa en öppen bana kunde göra det.
  • Uppdaterad: 21 MAR 2022 22:09

SNO 02.jpg

Lördagen den 19 och söndagen den 20 mars arrangerade Södertälje-Nykvarn orienteringstävlingar i Järna. På lördagen var det medeldistans och på söndagen var det långdistans. Solen sken från en klarblå himmel och tävlingsarenan var torr och solig. Kunde det bli bättre. De som var på plats bjöds på utmanande banor i härlig terräng.

SNO 01.png

På lördagen var det 7 SMOL:are och på söndagen var det 22 SMOL:are som kom till start. För några var det första gången på en orienteringstävling och för några var det premiär i sin åldersklass. De flesta kände sig ringrostiga men alla blev riktigt varma och svettiga, åtminstone på söndagen. Vilket härligt vårväder 😊 Efteråt diskuterades vägval och bommar.

SNO 04.jpg

Nöjda killar. Sixten Wallin, Linus Hallenek och Jakob Sterner.

På söndagen tävlades det i ledartröjan. Det är en tävling för HD14 och HD16 i Sörmlands distrikt. Linus Hallenek tog hem ledartröjan i H14 och i H16 tog Jonathan Ihrsén hem ledartröjan tillsammans med Anders Petersson från Nyköping. De hade exakt samma tid.  

Nästa helg bär det av till Nävekvarn utanför Nyköping där det blir långdistans på lördagen och stafett på söndagen.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info