Hoppa till sidans innehåll

Orienteringstävling i Kjula 10 april – gemensam avresa

07 APR 2022 22:02
Samling vid SMOL-gården kl. 8.30 för gemensam avresa från SMOL-gården kl. 8.40. Kul att det är 42 föranmälda från SMOL. Det går bra att anmäla sig på plats till öppna banor så vi kan bli ännu fler från klubben.
  • Uppdaterad: 07 APR 2022 22:02

Du som aldrig har tävlat är välkommen att prova och se hur en orienteringstävling går till. Vi har inga som helst krav på prestation, vi vill bara vara klubben med flest antal deltagare. Se det som en härlig utflykt och en möjlighet att få orientera i en annan skog.

Packa ryggsäcken, ta med en campingstol och kom ihåg matsäck. Bra att ha med varma kläder att ta på efteråt och något varmt att dricka. Efter loppet kommer det att diskuteras vägval och missar när vi studerar varandras kartor.

Om du inte vill springa tävlingsklass så finns det öppna banor. Där kan du springa tillsammans med någon om du vill ha sällskap i skogen. Du kan också bara komma och vara supporter. Det är kul med folk som hejar. 

Kjulas tävling är den närmaste tävlingen på hela året (förutom vår egen i höst).

Det går bra att anmäla sig på plats på arenan till öppna banor. Mer info se länk: https://eventor.orientering.se/Events/Show/38365

Packa fikakorgen och häng med så visar vi vilken som är den trevligaste klubben i Södermanland.

Johan Wallin/Tävlingsansvarig

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info