Hoppa till sidans innehåll

Medel-DM i Ärla

05 SEP 2020 21:01
Äntligen är orienteringstävlingarna i gång. Lördag den 5 september avgjordes DM i medeldistans med Ärla som arrangör. Tävlingsområdet var i skogarna vid Sågarsvedet, riktigt härlig men också riktigt klurig orienteringsterräng.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2020 21:01

Från SMOL kom 36 löpare till start. Kul att det var så många som tog chansen att vara med på DM. Vi fick en guldmedaljör genom Gösta Wallin som vann H10 i hård konkurrens. Det var hela 18 löpare med i klassen och många av killarna var riktigt snabba.

Vi säger grattis till Gösta Wallin, här tillsammans med segrarskorna. Men vem har tvättat skorna innan fotograferingen? De ser ju inte ut att komma direkt från orienteringsskogen.

Vi kan konstatera att det märks i resultatlistan att ungdomarna tränat bra under året. De flesta klarade sina banor riktigt bra och SMOL fick flera fina placeringar i ungdomsklasserna. Bra jobbat allihopa.

SMOL fick fyra bronsmedaljörer genom Kajsa Wallin i D14, Hannalina Haraldsson i D12, Jonathan Ihrsén i H14 och Linus Hallenek i H12. I vuxenklasserna kom Anna Folkegård 2:a i D50 och Daniel Alneberg 3:a i H35 men där delas det bara ut medalj till segraren.

För några var det tävlingsdebut och för de flesta var det tävlingspremiär för i år. Några sprang i en ny klass. Visst var det härligt att få springa riktiga tävlingsbanor igen. Vi bjöds på en fantasktiskt fin orienteringsupplevelse i en härlig skog. Något som många av oss längtat efter.

Det var lite ovant att inte sitta och umgås vid arenan. I dessa tider fick vi hänga vid bilen på parkeringen men uppmanades att åka hem när alla i bilen kommit i mål, allt för att hålla avstånd och vara lagom många på plats samtidigt.

Resultat medel-DM

Nästa helg är det dags för DM i långdistans. Även då med Ärla som arrangör.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info