Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn över SMOL:s ungdomar

04 SEP 2021 10:42
Natt-DM i orientering avgjordes i fredags kväll vid Kjulas klubbstuga Tallstugan. Det var en lite kylig kväll men vad gör det när man får hänga på sig pannlampan och ge sig ut i nattmörkret på en spännande bana där allt kan hända.
  • Uppdaterad: 04 SEP 2021 10:42

När Linus Hallenek var ute på sin bana hörde han någon som ropade på hjälp och sprang dit. Där träffade han en kille med en pannlampa som gått sönder. Killen som ropat på hjälp hade tur för Linus hade en reservlampa med sig som han lånade ut. Killen som ropat på hjälp kunde fullfölja sitt lopp så vi utser Linus till nattens hjälte! ... och hur gick det för killen? Jo, killen heter Hugo Kindborn och stod till slut som segrare i klassen H18.

Linus Hallenek.jpg

Ungdomarna i SMOL orienterade verkligen med kyla denna sena kväll. Det resulterade i inte mindre är 8 (!) medaljer i ungdomsklasserna. Segrade gjorde Hanna (D14), Sixten (H14) och Jakob (H10). På andra plats i sina klasser kom Oscar (H14), Gösta (H12) och Noah (H10). På tredje plats kom slutligen Kajsa (D16) och Hannalina (D14). Grattis till er alla. Enligt PM så kommer DM-plaketterna skickas ut till respektive klubb i efterhand så det blir något att längta efter.

Natt-DM_2020-09-11 Hannalina-Sussie.jpg

Även Susanne kommer få en plakett efter att ha vunnit klass D55. Grattis. På söndag väntar stafett-DM utanför Trosa där SMOL ställer upp med 9 lag varav 6 ungdomslag. Nästa helg avgörs sedan den sista DM-tävlingen som är långdistansen och den arrangeras utanför Nyköping.

Totalt kom 15 SMOL:are (även Emil som tävlar för Tranås är numera SMOL:are) till start och ett antal föräldrar och supportrar var på plats och hejade på.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info