Hoppa till sidans innehåll

Intensiv helg för medlemmarna i SMOL

20 SEP 2021 21:58
Tävlingar i Hällberga utanför Eskilstuna lördag och söndag, USM i Västergötland, landskamp i PreO, SM i långdistans och TV-pucken är bara några av alla aktiviteter denna helg som våra medlemmar varit på.
  • Uppdaterad: 20 SEP 2021 21:58

I Hällberga utanför Eskilstuna arrangerade OK Tor orienteringstävlingar både lördag och söndag den 18 och 19 september. Det blev två härliga dagar men flest deltagare från SMOL var på plats på söndagen. Då kom 25 SMOL:are till start och för några var det första gången de var med på en orienteringstävling.

2021-09-19 OK tor 01.jpg

Behöver man stämpla vid startpunkten? Räcker det att stämpla på ena målenheten? Det är många frågor första gången men väl ute på banan var det precis som vanligt, det gällde att ha koll på orienteringen och fokusera på sitt eget lopp. Det var det många som lyckades med denna dag så de flesta var nöjda med sina lopp. Efteråt smakade matsäcken extra gott tillsammans med sedvanliga kartstudier och diskussioner om vilket vägval som var det bästa.

2021-08-18 Melkers minne 03.jpg

Lovisa Hallenek fick åka med på USM (ungdoms-SM) som avgjordes i skogarna utanför Falköping. Dit åkte hon tillsammans med ett gäng ungdomar och ledare från Sörmland. Kul att det blev ett riktigt USM i år med gemensam resa för distriktets ungdomar.

PreO landskamp.jpg

I Norge arrangerades en nordisk landskamp i PreO och från SMOL var Leif Eriksson och Magnus Sterner uttagna att representera Sverige. Varje land hade 2 lag och Magnus och Leif tävlade för Sverige lag 2. Sverige lag 1 vann före Finland och Norge.

I Bohuslän avgjordes SM i långdistans och i klassen D20 kom Hillevie Svärd på en finfin 8:e plats.

Kajsa Wallin lämnade orienteringsskorna hemma och tog i stället på sig skridskorna för att representera Södermanland i TV-pucken.

Som sagt, full fart på klubbens medlemmar denna helg.

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info