Hoppa till sidans innehåll

Bra kämpat av alla på O-Ringen i Uppsala

31 JUL 2022 17:32
Äntligen kunde O-Ringen arrangeras efter två års uppehåll och ett 50-tal medlemmar från SMOL var på plats. Jakob Sterner lyckades springa till sig en pallplats i totalresultatet och fick vara med på prisutdelning på scenen.
  • Skapad: 31 JUL 2022 17:32

O-Ringen 11.JPG

Det kämpades i skogarna utanför Uppsala och efter målgång tittades det på kartor och diskuterades vägval, misstag och spikade kontroller (så säger orienterare när de hittat kontrollen perfekt utan minsta misstag). Terrängen utanför Uppsala var klurig så det har varit blandande miner efter målgång. För några var det första gången de var med på O-Ringen medan andra var mer rutinerade även om det var ett par år sedan sist på grund av pandemin.

O-Ringen 08.JPG

Ungdomarna sprang bra men tyvärr blev det ett par olyckliga felstämplingar under veckan för Gösta och Jeremiah som båda hade fina placeringar på gång. Från SMOL fanns både ungdomar och äldre på plats som sprang i olika klasser. Några tävlade även i precisionsorientering och MTBO.

O-Ringen 13.JPG

Det är inte lätt att göra fem jämna lopp under veckan men det lyckades bland annat Jakob Sterner, Anna Folkegård och Sten Eriksson med. Det resulterade i fina topp-10-placeringar i totalresultatet. Jakob blev 2:a i H10, Anna 4:a i D55, Sten 9:a i H75 Kort.

O-Ringen 18.JPG

O-Ringen är ett gigantiskt evenemang och en speciell camping fanns vid centralorten i Ultuna. Det bästa med O-Ringen tycker många är att få träffa alla kompisar från olika klubbar.

O-Ringen 14.JPG

På lördagen den 30 juli fyllde Kajsa Wallin år och självklart uppvaktades hon vid klubbtältet ute på arenan. Grattis Kajsa 16 år!

Nästa år arrangeras O-Ringen i Åre. Kul om vi ses där.

Länk till resultat, du väljer själv klass, klubb eller person: https://resultat.oringen.se/2022

Läs mer om O-Ringen här: https://www.oringen.se/

Skribent: Linda Sterner
E-post: Adressen Gömd

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info