Hoppa till sidans innehåll

Sprint-DM i Katrineholm

06 SEP 2020 21:35
Söndagen den 6 september begav sig 15 SMOLare till Katrineholm för att göra upp om DM-medaljerna i sprint. SMOL var representerade i 10 olika klasser. Vädret var växlande med sol varvat med regnskurar.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2020 21:35

Spänd väntan efter målgång för Noah Alneberg och Gösta Wallin.

Väntan och nervositeten var större än vanligt efter målgång, då tävlingen, på grund av covid-19, innehöll olika startgrupper. Det dröjde flera timmar innan resultatet blev klart. Bäst gick det för bröderna Wallin, Sixten i H12 och Gösta i H10. De sprintade hem segern i respektive klass.

Nöjd Hannalina efter dagens lopp som slutade med en finfin andraplats i D12. 

SMOL plockade även hem tre andraplatser genom Hannalina i D12, Susanne Söderholm i D50 och Sören Maarup i H60 samt en tredjeplats genom Johan Wallin i H50.

I D14 klassen kom fyra av 12 tävlande från SMOL. Riktigt stor bredd! Kul att vi har så många ungdomar på startlinjen 10 av 15 SMOLare tävlade i ungdomsklasserna.

Lovisa Hallenek läser in sig på sin kluriga bana.

Katrineholm bjöd på riktigt klurig och utmanande sprint-orientering så det gällde att vara koncentrerad och fokuserad hela vägen in i mål.

På dagens tävling kan man också säga att några av ledarna inte sprang som de lär ut. Någon stämplade inte vid alla kontrollerna och en annan hade inte kontroll på kodsiffrorna. Ungdomarna får kanske berätta för våra ledare vad som gäller innan start nästa gång, kom ihåg att kolla kodsiffrorna och stämpla vid alla kontroller😊

Resultat sprint-DM.

Nästa vecka laddar SMOLarna för natt-DM och lång-DM.

Skribent: Linda Sterner
E-post: This is a mailto link

smol_

 

 

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info