Hoppa till sidans innehåll

Natt-DM fredag 11 september

13 SEP 2020 20:20
Nästan bara glada miner från skogen i Tveta där Södermanlands natt-DM ägde rum! Minutiösa förberedelser med nyinköpta pannlampor och minst två som förberett sig genom att försöka räkna ut hur banläggaren tänkt genom att provlägga banorna hemma.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2020 20:20

SMOL mönstrade med åtta ungdomar mellan 10 och 14 år till denna tävling. Tre lite mer ärrade som varit med ett tag och sex nervösa föräldrar. Man kan väl säga att ungdomarna visade att ungdomlig entusiasm slår rutin.

De två tvåorna Sussie och Hannalina som sprang sitt första natt-DM.

Om vi nu ska prata placeringar som i sammanhanget är lite futtigt då alla som blev godkända har gjort en remarkabel insats jämfört med de som fastnade hemma framför chipsen och fångarna på fortet.

Vi fick två segrare; Gösta Wallin i H10 och Sixten Wallin i H12. Fyra andraplatser genom Hannalina Haraldsson i D12, Kajsa Wallin i D14 och Linus Hallenek som säkrade andraplatsen i H12 samt Sussie Söderholm i D45. Även några treor genom Oscar Lennell i H14 och Daniel Alneberg i H40.

Ungdomarna firade på Gyllene bågen efteråt. Än en gång märks det att träning ger resultat. Se fler bilder på Instagram Smolungdomar.

Resultat från natt-DM.

Vi tackar familjen Wallin för reportaget.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info