Hoppa till sidans innehåll

25manna 2019 – tack alla löpare och supporters!

13 OKT 2019 22:34
Plats 106 innebär bästa resultatet sedan 2000. Bra jobbat av alla i båda våra lag. En riktig kämpainsats av många, framförallt i kommunlaget. Alla stämplade rätt och ingen gav upp. Två lag med i resultatlistan är riktigt, riktigt bra.
  • Uppdaterad: 13 OKT 2019 22:34

För några var det första gången som de sprang stafett. Andra är mer rutinerade men det är inte alltid det hjälper. Det gäller att vara fokuserad och inte luras med när andra springer till sina kontroller.

Vid samlingen i SMOLgården var grinden låst men med nyckel på plats gick det bra att komma in och parkera bilar och leta efter den rätta SMOLvimpeln som vi inte hittade. Anna Stenström Jonsson gjorde ett nytt försök senare på morgonen och då hittades den rätta vimpeln. Skor som var glömda kom också med. Bra med samling så all utrustning kan levereras ut till arenan.

Arenan var i år vid Åby ängar i Västerhaninge med parkering i Jordbro industriområde. Inte helt lätt att hitta rätt. Vi svängde först av till bussarnas avstigningsområde så det var bara att göra ett nytt försök och då gick det bättre och vi lyckades få parkering ganska nära arenan. De kunde vara riktigt långt, upp till 4 km, men vi fick cirka 1 km – skönt. Kanske lika bra att avverka missarna innan själva loppet.

- Grattis Hillevie till en finfin femteplats på SM, säger Karin Gustafsson. Jag kom också på plats 5 på junior-SM när jag var 17 år och det var på samma ställe som dig. Tänk vilket sammanträffande. Tydligen en terräng som passar strängnäslöpare.

Vädret var inbjudande, ganska varmt och uppehåll. Några stänk kom under eftermiddagen men sedan var det soligt och riktigt skönt. Träden sprakade i härliga färger. Kunde det vara bättre?!

Hur gick det då för alla löpare? De flesta gjorde riktigt bra lopp och bäst lyckades våra ungdomar. Alla löparen stämplade rätt och två lag kom i mål. Bra jobbat av alla. Vi har inte långt upp till topp 100. Kanske vårt mål för nästa år? Förra året kom vi på plats 117 och nu plockade vi 11 platser till plats 106.

För att lyckas krävs också laguttagare och lagledare, stort tack. Stort tack också till vår markservicepersonal som fixade med mat och dryck. Det bidrar till trivsel och trivs löpare, supporters och föräldrar så blir resultatet också bra i skogen.

Visst var det kul. Nu laddar vi för nästa år.

Skribent: Linda Sterner
Epost: This is a mailto link

smol_

 

 

 

  

 

Ramirent

 

 

 

facebook gilla

 

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info