Hoppa till sidans innehåll

Natt-SM i Pre-O uppskjutet till 2021

06 AUG 2020 12:28
SMOL skulle ha arrangerat Natt-SM i Pre-O lördag den 26 september 2020 och hade sett fram emot att få arrangera en SM-tävling - men nu skjuts den på framtiden.
  • Skapad: 06 AUG 2020 12:28

Strängnäs-Malmaby OL skulle ha arrangerat Natt-SM i Pre-O lördag den 26 september 2020 och vi hade sett fram emot att äntligen få arrangera en SM-tävling igen, det var många år sedan Strängnäs stod värd för ett SM i någon orienteringsgren.*

Vår karta över Stadsskogen är nyritad just över det tilltänkta området och vår banläggare Magnus Sterner är klar med banläggningen.

Men…
- det blir inte rättvisa förhållanden, då flera potentiella medaljörer är i riskgrupper, om man följer riktlinjer och rekommendationer, och de har inte möjlighet att deltaga.

Vi har i inbjudan gått ut med ett helgpaket ihop med Vingåkers OK som skulle ha arrangerat stafett-SM söndag den 27 september. Den tävlingen är också uppskjuten.

Vi vill också kunna leverera ett topparrangemang och det blir stympat utan samlingsplats inomhus på kvällen, marketenteri, övernattningsmöjligheter samt erbjudande om att köpa middag som ingick i vårt koncept.

Vi skjuter upp arrangemanget till 2021 och vi har preliminärt bokat lördag den 25 september för Natt-SM Pre-O.

Hälsar tävlingsledaren Ingegerd Lusensky,
som tillsammans med övriga arrangörer möttes på onsdagkvällen och landade i beslutet att skjuta upp arrangemanget. 
På bilden ovan: Magnus Sterner, Susanne Söderholm, Jan-Erik Andersson, Sten Eriksson, Åke Hulefors, P-O Johansson och Ingegerd Lusensky.

* Malmby IF arrangerade SM i skidorientering tillsammans med Åkers IF 1985.
I tävlingsområdet mellan Åkers Styckebruk, Skottvång och Länna bruk hade banläggarna och spåransvariga skapat ett spårnät som bestod av ca 15 mil skidspår och ca 10 mil spårade eller plogade vägar.

Skribent: Susanne Söderholm
Epost: This is a mailto link

smol_

 

 

Ramirent

facebook gilla

EventorBanner178x42_3

Postadress:
Strängnäs-Malmby OL
Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Besöksadress:
SMOLgården, Eskilstunavägen 45
64534 Strängnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info